Domare

Löptest 2/5 inställt, Nytt datum 9/5 kl 18,00 Baldershovs IP

Vi söker ambassadörer till Fotboll Fitness!

Vi söker ambassadörer till Fotboll Fitness!

3 april 2019, 14:09

Nu vill vi blir fler att sprida Fotboll Fitness över hela Sverige. Därför söker vi 18 nya ambassadörer som älskar fotboll och träning. Missa inte chansen att bli en del av svensk fotbolls folkhälsosatsning där vi tillsammans sätter fler i rörelse!

Uppdraget

Ambassadören är en person som hjälper fotbollsföreningar i sitt närområde att komma igång med Fotboll Fitness.

En ambassadör:

  • kontaktar föreningar i regionen
  • presenterar Fotboll Fitness för den intresserade föreningens styrelse
  • närvarar vid 1-3 tillfällen i uppstartsfasen
  • utvärderar föreningens satsning på Fotboll Fitness

Vi vill att du som ambassadör ska genomföra minst två föreningsbesök per månad men gärna fler. Ett arvode om 600 kr/tillfälle utgår samt reseersättning enligt SvFF:s resepolicy. (semesterersättning ingår i arvodet och traktamente utgår inte). Det är önskvärt att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Satsningen genomförs under 2019 med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Skicka din ansökan till Anna Malmén senast söndagen den 14 april. Skriv några rader om dig själv samt varför du tror att just du skulle passa som en av våra nya ambassadörer.

Vi startar upp den nya gruppen med ambassadörer söndagen den 12 maj på Svenska Fotbollförbundets kansli i Solna. Ange i din ansökan om du har möjlighet att delta på uppstarten.

(Notera att det inte är ett krav att delta den 12 maj för att bli Fotboll Fitness-ambassadör men vi ser det som en klar fördel om du kan närvara)

Som ambassadör kommer du att få tillgång till regnjacka, träningsoverall och t-shirt. Ange gärna storlek (unisexmodell) i din ansökan.

Frågor?

Ring 08-735 09 45 alternativt maila till anna.malmen@svenskfotboll.se

Årsmöte

Medelpads FF Årsmöte

Medelpads Fotbollförbund höll årsmöte onsdag 13 mars i Nordichallen. Trots det snökaos som rådde hade ett 40-tal personer sökt sig till mötet, vilket är mycket bra. Mötet gästades av Svenska Fotbollförbundets ordförande tillika förste vice ordförande i UEFA:s exekutivkommitté – Karl- Erik Nilsson. Han höll ett anförande där han bland annat lyfte fjolårets framgångsrika VM för våra herrar. Deltagarna fick också ta del av den undersökning UEFA gjort, en undersökning som lyft den samhällsnytta fotbollen genererar – omräknat i kronor. Det handlar om vilka ekonomiska sociala och hälsoeffekter fotbollen bidrar. För Medelpads del är den totala summan 261 miljoner kronor på årsbasis, varav det ideella ledarskapet står för 74 miljoner.

Tidigare under dagen träffade styrelsen och ordförande Karl Erik Nilsson företrädare för Sundsvalls Kommun för att bland annat samtala om i första hand ungdomsfotbollens villkor och förutsättningar.

Elsa Wisting och Santiago Bedoya fick motta utmärkelsen Årets domare damer respektive herrar 2018 i Medelpad, vilken Karl Erik Nilsson delade ut"

Vid själva årsmötet, som leddes av Kjell Carnbro med sekreterare Amanda Wallin vid sin sida,. Omvaldes Lena Wallgren till ordförande för en tid av ett år. Omval på Görand Amund och Carl Olof Fröberg samt nyval av Johan Nikula, f d ordförande i GIF Sundsvall. Övriga ledamöter Claes Nyman, Roger Backlund och Göran Norberg har ett år kvar på sitt mandat.

P 17 Landslaget till Medelpad

P 17 Landslaget till Medelpad

Den 3/9 till den 10/9 kommer Sveriges Landslag för P 17 vara på plats i Sundsvall för att spela en fyrnationsturnering,

Övriga deltagande lag är Österrike, Norge samt en nation som ej är bestämd ännu.

Det är en ära att vi i Medelpads FF får arrangera denna turnering, och en chans för oss att marknadsföra fotbollen i Medelpad, säger Roger Magnusson på MFF.

Matchdagar är 5/9.7/9 & 9/9

Spelplatser är Baldershov, Kubikenborg IP & Thulevallen.

Mer information kommer framöver.

DistriktsUngdoms Turnering

Spelschema till helgens matcher, Fri entre ta chansen och kolla på våra duktiga ungdommar.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter