Distriktslag P05

Vi välkomnar Fredrik Karlström, Paul Thompson & Marcus Krutzen som ledare för distrikslaget Pojkar 05

”Inbjudan till utbildningen Spela, Lek och Lär

"Inbjudan till utbildningen Spela, Lek och Lär

Måndagen den 27 maj kl 18,00 på Folkan Matfors kommer Matfors IFs utbildningsansvarige, Magnus Östman, att hålla förbundets grundutbildning Spela, Lek och Lär.

Det är viktigt att alla ledare är uppdaterade kring vad som gäller inom barn och ungdomsfotboll idag, att vi följer Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer.

Även om man har spelat fotboll själv så är det en helt annan sak att vara tränare och ledare för barn och ungdom idag, mycket har förändrats.

Det är viktigt att alla lag har utbildade tränare, även i lägre åldrar. Man får med sig många bra tips som underlättar planering av träningar och vad man ska tänka på.

Anmälan till Matfors IF kansli på mejl adress kansli@matforsif.se senast onsdagen den 22 maj.

Utbildningen består av ett teoretiskt pass och ett praktiskt pass, så det är oömma kläder och skor som gäller "

Distriktslag Flickor 05

Medelpads Fotbolls Förbund Hälsar Pernilla Wennman, Martina Grönlund & Frida Forslund välkomna som ansvariga för Distriktslaget Flickor 05.

Domare

Löptest 2/5 inställt, Nytt datum 9/5 kl 18,00 Baldershovs IP

Vi söker ambassadörer till Fotboll Fitness!

Vi söker ambassadörer till Fotboll Fitness!

3 april 2019, 14:09

Nu vill vi blir fler att sprida Fotboll Fitness över hela Sverige. Därför söker vi 18 nya ambassadörer som älskar fotboll och träning. Missa inte chansen att bli en del av svensk fotbolls folkhälsosatsning där vi tillsammans sätter fler i rörelse!

Uppdraget

Ambassadören är en person som hjälper fotbollsföreningar i sitt närområde att komma igång med Fotboll Fitness.

En ambassadör:

  • kontaktar föreningar i regionen
  • presenterar Fotboll Fitness för den intresserade föreningens styrelse
  • närvarar vid 1-3 tillfällen i uppstartsfasen
  • utvärderar föreningens satsning på Fotboll Fitness

Vi vill att du som ambassadör ska genomföra minst två föreningsbesök per månad men gärna fler. Ett arvode om 600 kr/tillfälle utgår samt reseersättning enligt SvFF:s resepolicy. (semesterersättning ingår i arvodet och traktamente utgår inte). Det är önskvärt att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Satsningen genomförs under 2019 med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Skicka din ansökan till Anna Malmén senast söndagen den 14 april. Skriv några rader om dig själv samt varför du tror att just du skulle passa som en av våra nya ambassadörer.

Vi startar upp den nya gruppen med ambassadörer söndagen den 12 maj på Svenska Fotbollförbundets kansli i Solna. Ange i din ansökan om du har möjlighet att delta på uppstarten.

(Notera att det inte är ett krav att delta den 12 maj för att bli Fotboll Fitness-ambassadör men vi ser det som en klar fördel om du kan närvara)

Som ambassadör kommer du att få tillgång till regnjacka, träningsoverall och t-shirt. Ange gärna storlek (unisexmodell) i din ansökan.

Frågor?

Ring 08-735 09 45 alternativt maila till anna.malmen@svenskfotboll.se

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter