Distriktlag

Våra Distriktslag

Medelpads Fotbollsförbund har beslutat att förlänga uppehållet med distriktslagsverksamheten till och med vecka 14, för att då ta ett nytt beslut efter ungdomarnas påsklov. Anledningen är, som ni nog förstår, pandemin och smittspridningen. Vi återkommer med nya besked vecka 15.

Höstlägret löpte på kanon! Grabbarna gjorde bra i från sig såväl under träning, match, men även vid sidan av planen. Ett härligt gäng att umgås med.

Medelpads Fotbollsförbund har beslutat att förlänga uppehållet med distriktslagsverksamheten till och med vecka 14, för att då ta ett nytt beslut efter ungdomarnas påsklov. Anledningen är, som ni nog förstår, pandemin och smittspridningen. Vi återkommer med nya besked vecka 15.

Nu är vi igenom arbetet med alla spelare och uttagningen till vårens/sommarens Distriktslagsuttagning för pojkar födda 2006.

Det är alltid en svår uppgift men vi ledare som tränat och sett alla spelare känner oss helt överens. Vi ser ju alla olika saker och alla spelare har olika kvaliteter. Fysik, teknik, spelförståelse och psykologiska förutsättningar avgör sammantaget spelares kompetens och förutsättningar. Egen motivation och passion måste också finnas för att nå långt och utvecklas och ha kul på vägen.

Vi är väl medvetna om att mycket händer från denna ålder och det måste alla spelare vara medveten om. Kommer man inte med nu så finns inget som säger att man inte får fler chanser, eller tvärt om.

Uttagningen landade nu på 30 utespelare och 3 målvakter.

Vi har ytterligare ett par spelare och en målvakt som kan komma att fyllas på innan helgen då vi startar uppladdning mot årets Regionala läger med SvFF och så småningom ett Riksläger på Bosön i sommar.

Under maj kommer vi att ta ut truppen för SvFFs Regionala läger, ca 20 spelare och två målvakter. Mer info om detta kommer under kommande samlingar.

Kallelse till träning på söndagar kommer. Vi avser att ha ca 20 spelare i träning varje tillfälle, övriga 10 spelare vilar då.

Så fort vi får kontaktinfo (länk till formulär kommer på hemsidan) från spelarna så lägger vi in dessa på laget.se och kallar dem där. Löpande info till er tränare finns alltid på MFF hemsida. Där kan ni gå in och se så att inget krockar.

Viktigt! Klicka på denna länk för att skicka in era kontaktuppgifter (gäller uttagna spelare).

Info och uttagning Junselelägret 2021
 
Regionala utvecklingslägret 2021 håll under tre dagar i augusti 10-13 Augusti.


Förberedelser. Vi kommer att ha minst två träningar innan lägret. Söndagarna 1/8 och 8/8 samt ev ett extra pass under veckan mellan.
Kallelser kommer ut och där tränar de spelare som är uttagna till Junsele, ev förstärkt med någon spelare ytterligare.

Truppen vi åker med består av 20 utespelare och 2 målvakter.
Lika för övriga distriktslag som är med och vi kommer att matcha mot Jämtland/Härjedalen, Ångermanland, Västerbotten och Norrbotten

Spelare från Medelpad:
August Olafsen
Oscar Larsson
Sanjin Muratovic
Victor Andersson
David Tokpah
Abdirashid Hussein
Yousef Al Jaddah
Kawa Mazen
Nuurdin Ali Mohudin
Dino Kvakic
Edvin Devic
Liam Nordlund
Abdurehman Hassen Ahmed
Filip Magnusson
Lionel Uddin
Ville Normelli Häggqvist
Ambros Ekhem
Leo Johansson
Agaton Olofsson Laukkanen
Andrew Söderberg
Lucas Jakobsson
Kasper L'Estrade

Kort om hösten och vintern.
Efter lägret tar vi en paus från DL aktiviteter då alla lag kommer att ha fullt upp med seriespel och träningar.
Senare under hösten och i vintern avser vi att köra ytterligare träningar med hela gänget. Vi kompletterar med andra spelare i distriktet som gått framåt. Under 2021/2022 så kan det även bli träningsmatcher mot andra distrikt och i slutet av 2022 har vi ju DUT:en att se fram emot.

Truppen som är uttagen:

August Olafsen Sundsvall FF
Oscar Larsson Sundsvall FF
Lucas Jakobsson Sundsvall FF
Sanjin Muratovic Sundsvall FF
Victor Andersson Sundsvall FF
Erik Swedin Sundsvall FF
Basel Jalilati GIF Sundsvall
David Tokpah GIF Sundsvall
Abdirashid Hussein GIF Sundsvall
Yousef Al Jaddah GIF Sundsvall
Kawa Mazen GIF Sundsvall
Nuurdin Ali Mohudin GIF Sundsvall
Dino GIF Sundsvall
Edvin Devic GIF Sundsvall
Liam Nordlund GIF Sundsvall
Abdurehman Hassen Ahmed GIF Sundsvall
Yafiet Haile Gaim GIF Sundsvall
Rayan Abdul Wahab GIF Sundsvall
Kasper L'Estrade Sidsjö/Böle IF
Filip Magnusson Sidsjö/Böle IF
Liam Svensson Sidsjö/Böle IF
Philip Högman Fahlqvist Kubikenborgs IF
Albion Ugzmailji Kubikenborgs IF
Lionel Uddin Kubikenborgs IF
Ville Normelli Häggqvist Kubikenborgs IF
Ambros Ekhem Svartviks IF
Tobias Nilsson Selånger FK
Edvin Ödlund Alnö IF
Leo Johansson Alnö IF
Agaton Olofsson Laukkanen Sund IF
Alfred Engström Söråkers IF
Andrew Söderberg Stöde IF
Linus Idh Stöde IF

Med vänlig hälsning,

Jocke, Palle, Johan och Kenneth

Kontakt:

Primär mailkontakt: medelpadp06@gmail.com

Jocke Blomqvist (DFK)joakim.sundsvall@gmail.com, 070 - 516 77 95

Patrik "Palle" Jansson (DFK)palle74jansson@gmail.com, 073 - 743 73 23

Johan Sjöberg (MV-tränare)johansjoberg93@gmail.com, 073 - 072 67 65

Text

Distriktslag flickor födda 2005

Information distriktslaget F05

Medelpads Fotbollsförbund har beslutat att förlänga uppehållet med distriktslagsverksamheten till och med vecka 14, för att då ta ett nytt beslut efter ungdomarnas påsklov. Anledningen är, som ni nog förstår, pandemin och smittspridningen. Vi återkommer med nya besked vecka 15.

Vi hade ett jättebra läger under v 44. Alla som var med presterade bra både på och utanför planen. 3 träningar och 3 matcher genomfördes. Vi ledare fick lite svar på vad vi är bra på och vad vi måste förbättra. Också jätteroligt att Caroline Sjöblom kom förbi och presenterade sig för tjejerna.

Vi var från början cirka 150 st. spelare, idag har vi selekterat ner till en trupp på 32 utespelare och 4 målvakter. Vi har bland annat kollat på fotbollsaktionerna: teknik, spelförståelse, fysiologi och psykologi. Uttagningen har varit svår, då det finns en enorm bredd bland distriktets 06or.

 

 

Viktigt att komma ihåg är att distriktslagsverksamheten är en löpande process, det betyder att spelare som är med idag, kanske inte är med på nästa samling och tvärtom. Alla utvecklas i olika takt och vi kan omöjligt veta nu, vilken av spelarna som kommer gå längst i slutändan.

V.31 är det ett riksläger för 128 spelare födda 2006. Antalet spelare som varje distrikt får skicka är utifrån antalet licenserade spelare i distriktet. Vi i Medelpad har 2 fasta platser, sen kan vi ha tur att få skicka någon till.

V.32 (tis-fre) är det ett norrlandsläger i Junsele. Till det lägret kommer vi ta med oss 20 utespelare och 2 målvakter. Lägret kommer bestå av 3 träningar och 2 matcher. Mer information kommer att komma gällande detta läger.

Vi kommer framöver att kalla spelarna med hjälp av laget.se, jätteviktigt att alla skickar in lappen om GDPR, så vi även får kontaktuppgifterna till spelarna

Text

Distrikslag